Ledige Stillinger

Er du ingeniør eller har teknisk fagskole? Har du lyst til å jobbe med en av Midt-Norges største totalentreprenører? Liker du å jobbe praksisnært og se konkrete resultater av det du gjør?
Da er du kanskje vår nye kollega?

Som prosjektleder i Grande har du en praktisk tilnærming til prosjektet, og er tett på den daglige drifta. Du får raskt se konkrete resultater av det du gjør. Du har et overordnet ansvar for prosjektgjennomføring, økonomi, HMS, framdrift og kvalitet. Du leder, motiverer og koordinerer prosjektteamet, dine arbeidskollegaer og våre underleverandører, samtidig som du jobber for å skape gode relasjoner til kunder og andre samarbeidspartnere. Du vil ha viktige støttefunksjoner rundt deg som bidrar til at du lykkes, og du vil også være en del av fagnettverk og utviklingsmuligheter i Veidekke-konsernet, som har 8000 medarbeidere i hele Skandinavia.

I din stilling vil du ha stor grad av fleksibilitet og kan påvirke arbeidsdagen og oppgavene dine selv. Du får jobbe med store og små prosjekter sammen med kunnskapsrike kolleger i et sterkt fagmiljø. Du inngår i en organisasjon som søker nytenking og utvikling, der det er godt humør og stå-på-vilje, og en blanding av unge og erfarne medarbeidere innen mange fagfelt. Grande har et stort samfunnsengasjement, og mye fokus på HMS og bærekraft. Siden våre prosjekter er i nærområdet har du her muligheten til å kombinere en lederjobb med verdifull fritid og tid med familien.

Personlige egenskaper

Vi søker etter deg som kan ta på deg det daglige lederansvaret i prosjekt, og som sørger for at prosjektet leverer den kvaliteten som kontrakten forutsetter. Du er «hands on», tydelig i din ledelse og trygg i kommunikasjon. Du ser viktigheten av god planlegging, og prøver å være i forkant av utfordringene. Du bør ha gode samarbeidsevner og evne til å lede et team, og gå foran med pågangsmot og en positiv innstilling selv i vanskelige situasjoner.

Kvalifikasjoner

Teknisk fagskole eller ingeniør
Erfaring fra prosjektbasert virksomhet
Kjennskap til bygg- og anleggsbransjen
Ledererfaring (vilje til å ta lederansvar kan kompensere for manglende erfaring)
Gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig i et skandinavisk språk
God økonomisk forståelse
Gode holdninger til HMS

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, bonusordning, og meget gode pensjons- og forsikringsordninger. Sammen med alle andre kolleger vil du få muligheten til å være med å eie egen bedrift gjennom aksjekjøpsordning, noe som gir en unik og samlende bedriftskultur. Du vil få mulighet til både faglig og personlig utvikling gjennom kursprogram og faglige nettverk, samt karrieremuligheter i hele Veidekke-konsernet. Er du nyutdannet har vi en etablert og velfungerende traineeordning.
Vi har hovedkontor i Verdal, men du kan forvente å tilbringe mye tid på prosjektene i din portefølje.

Søk her !

Vi ser frem til å motta din søknad!

Kontakt

Trine Hynne

902 32 602

Nina Stensland Melbye

951 77 863

Søknadsfrist: 19.08.2022

Tømrere med fagbrev og baserfaring

Som følge av stor ordrereserve og offensive planer for framtiden så trenger vi flere fagarbeidere på laget.
Vi har en ung og offensiv arbeidsstokk, med mange lærlinger. For å styrke oss ytterligere søker vi etter flere tømrere med erfaring fra prosjektarbeid og primært med fartstid som bas i akkordlag.

I Grande og Veidekke verdsetter vi involvering og teamarbeid i hele organisasjonen. Vi er avhengige av dyktige fagfolk som ønsker å realisere spennende prosjekter i dag og framover i tid. Gjennomføring av prosjektene vil skje i et tett og godt samarbeid mellom akkordlagene og prosjektledelsen hvor alle utnytter sin kompetanse til det beste for hele arbeidslaget.

Som fagarbeider i Grande vil du ha en arbeidsdag hvor du jobber i et selvstendig og humørfylt arbeidslag. Våre medarbeidere må jobbe strukturert og selvstendig, men i tett samspill med både eget akkordlag og andre fag på prosjektene.
Basrollen er en lederjobb hvor du blir "lagkaptein" for akkordlaget og har ansvar for å få det beste ut av hver enkelt medarbeider i arbeidslaget.

Vi har stor fokus på framdrift og effektiv produksjon, men det viktigste er likevel at alle kommer trygge og hele hjem hver dag. Vi går derfor aldri på akkord med sikkerheten i det daglige arbeidet, og vi forventer en kompromissløs holdning til HMS fra samtlige av våre medarbeidere.

Grande sine prosjekter er i hovedsak lokalisert mellom Namsos og Stjørdal, men sammen med Veidekke Trondheim har vi også ambisjoner om å vinne spennende prosjekter i en større geografi.

Hos oss får du:
• Trygg og sikker jobb i et godt og framoverlent arbeidsmiljø
• Avlønning basert på Fellesforbundets akkordtariff, men med konkurransedyktig grunnlønn.
• Svært gode pensjons- og forsikringsordninger
• Gode muligheter for personlig utvikling bl.a. gjennom Veidekkeskolen.

Er du interessert i å bli en del av Midt-Norges største arbeidslag, så vil vi gjerne ha kontakt med deg for en nærmere prat

Kontakt: Espen Skjerve - espen.skjerve@grande-entreprenor.no , Morten Hynne - morten.hynne@grande-entreprenor.no

I tillegg er vi selvfølgelig alltid nysgjerrige på dyktige folk som er på utkikk etter ny jobb. Åpne søknader kan sendes til:

Morten Hynne

tlf 952 48 541
e-post: morten.hynne@grande-entreprenor.no

Espen Skjerve

tlf 918 39 959
e-post: espen.skjerve@grande-entreprenor.no