Ledige Stillinger

Tømrere med fagbrev og baserfaring

Som følge av stor ordrereserve og offensive planer for framtiden så trenger vi flere fagarbeidere på laget.
Vi har en ung og offensiv arbeidsstokk, med mange lærlinger. For å styrke oss ytterligere søker vi etter flere tømrere med erfaring fra prosjektarbeid og primært med fartstid som bas i akkordlag.

I Grande og Veidekke verdsetter vi involvering og teamarbeid i hele organisasjonen. Vi er avhengige av dyktige fagfolk som ønsker å realisere spennende prosjekter i dag og framover i tid. Gjennomføring av prosjektene vil skje i et tett og godt samarbeid mellom akkordlagene og prosjektledelsen hvor alle utnytter sin kompetanse til det beste for hele arbeidslaget.

Som fagarbeider i Grande vil du ha en arbeidsdag hvor du jobber i et selvstendig og humørfylt arbeidslag. Våre medarbeidere må jobbe strukturert og selvstendig, men i tett samspill med både eget akkordlag og andre fag på prosjektene.
Basrollen er en lederjobb hvor du blir "lagkaptein" for akkordlaget og har ansvar for å få det beste ut av hver enkelt medarbeider i arbeidslaget.

Vi har stor fokus på framdrift og effektiv produksjon, men det viktigste er likevel at alle kommer trygge og hele hjem hver dag. Vi går derfor aldri på akkord med sikkerheten i det daglige arbeidet, og vi forventer en kompromissløs holdning til HMS fra samtlige av våre medarbeidere.

Grande sine prosjekter er i hovedsak lokalisert mellom Namsos og Stjørdal, men sammen med Veidekke Trondheim har vi også ambisjoner om å vinne spennende prosjekter i en større geografi.

Hos oss får du:
• Trygg og sikker jobb i et godt og framoverlent arbeidsmiljø
• Avlønning basert på Fellesforbundets akkordtariff, men med konkurransedyktig grunnlønn.
• Svært gode pensjons- og forsikringsordninger
• Gode muligheter for personlig utvikling bl.a. gjennom Veidekkeskolen.

Er du interessert i å bli en del av Midt-Norges største arbeidslag, så vil vi gjerne ha kontakt med deg for en nærmere prat

Kontakt: Espen Skjerve - espen.skjerve@grande-entreprenor.no , Morten Hynne - morten.hynne@grande-entreprenor.no

I tillegg er vi selvfølgelig alltid nysgjerrige på dyktige folk som er på utkikk etter ny jobb. Åpne søknader kan sendes til:

Morten Hynne

tlf 952 48 541
e-post: morten.hynne@grande-entreprenor.no

Espen Skjerve

tlf 918 39 959
e-post: espen.skjerve@grande-entreprenor.no